Nedlasting
Gratis spill
Hjemmekino

Sykdommer
Apotek
Massasje og spa

Lastebil
Leker

Paris frankrike

Paris er mulighetenes by, romantikkens by og et sted der du kan gjøre det meste. Midt i Frankrike er det et hav av muligheter for den som vil oppleve noe av det beste Europa har å by på. Les mer om tilbud på flybilletter og billige hotell...

Finn et hotell i Paris

Når du velger den riktige hotellet vil du kanskje ta kontakt med ditt lokale reisebyrå eller at du selv ønsker å gå online for å sjekke ut nettstedet for hoteller. Men jeg liker å gå på stjernene. Stjerner rate hotellet i Paris. Jo flere stjerner de har det bedre hotellet de er. Derfor vil jeg fortelle deg om de tre beste hotellene i Paris. Husk stjernene forteller deg hvilke Hotellet tilbyr de beste valgene. Hotellene inkluderer 3, 4 og 5-stjerners hotell. Jo flere stjerner, jo bedre du valg av personale, rom, fasiliteter og annet som du har.

Hvordan se etter alternativer i 4-start hoteller:

Når du er på jakt etter en god hotellet i Paris, må du bestemme hva og hvor du ønsker å være, like i nærheten av et historisk område, eller i hagene i Paris. Kanskje ville du selv liker å hvile nær banker. Uansett oppfyller behovene dine vil hjelpe deg med å avgjøre hvor du skal tilbringe tid i Paris. I hotell i Paris, har du fasiliteter, som inkluderer Internett-tilkobling. Hvis du er på forretningsreise, er dette det ideelle hotellet for deg. De fleste hoteller i Paris har restaurant. Du har også hoteller nær shoppingsentre, finansielle distrikter, og så videre.

Hvordan velger jeg hotell i Frankrike?

Paris har mange fire stjerners hoteller å velge mellom. En av Paris' fineste hoteller er Le Meridren Etoile. Dette hotellet ligger på høyre side av Riverbank leter over Palais de Congrès. Hotellet har opptil 1026 rom som alle var redecorated i 2001. Rommene tilbyr deg en varm og moderne rundt.

Hotellet har en restaurant, så vel som romservice. Du kan velge rom, inkludert røykfrie rom. Alle rommene på hotellet har lydisolerte vegger. Hotellet tilbyr barnevakt tilgjengelighet. For de som vil gå, og har et par etter middagen drikker, vil du ikke trenger å bekymre deg for de små. Barna vil være trygt å vente på avkastningen.

I morgen kan du våkne opp til en hardfør frokostbuffet. Hele døgnet timer kan du få Internett-tilkobling. Dette hotellet er hyggelig, ettersom mange kjente mennesker har bodd her, i tillegg fortsette å leie rom på dette hotellet i dag.

Kanskje du liker utendørs omgivelser. Paris har et stort utvalg av hage-like hoteller. The Hotel exelmans i Paris er 10 minutter via transport fra Porte de Versailles exhibit Center. Rundt hotellet er Parc des Princes, som også er i nærheten av det berømte Roland Garros. Hotellet er egnet for forretningsreisende gjester og de nyter fritid i Paris.

Hotellet utsikt over den vakre hagen. Hotellet gir deg garasje og bekvem avstand til Shuttle. Du har mange rom funksjoner, inkludert kabel-TV, som du kan se på fargen plattformer. En privat bad, vekkerklokke, og direkte i egen telefonlinje er tilgjengelig også.

Hvordan kan jeg bestille et rom eller gjøre reservasjoner?

Online vil du finne nettsteder. Nettstedene gir deg muligheten til å bestille rom eller gjøre reservasjoner. Når du går online sites å bestille rom eller gjøre reservasjoner ta notat. Hvis området er usikret og har ingen dokumentert historie, unngå å gi kredittkortet ditt eller annen personlig informasjon. Gjennomføre en rask BBB (Better Business Bureau) sjekk av området, i tillegg se etter vurderinger. De vurderinger bør tilby bekreftet informasjon på nettstedet drift.

På camping i Paris?

Paris har et fint utvalg av camping grunnlag. Noen av de beste campingplasser rundt Paris ligger ved Charente-Maritime, Brittany, Central Cote d 'Azur, Languedoc, Aquitaine, og Vendée. 

Camping på Brittany: 
Brittany camping grounds har fantastisk grunnlag der superb bygninger skiller seg ut i bakgrunnen. Campingplassen gir moro og underholdning, siden du vil besøke splash sonen, mens du nyter mange aktiviteter. 

Brittany er en flott måte å tilbringe ferien, som du vil nyte historier fra fortiden. Det tales går gjennom nifs øyeblikkene hvor du vil ta haunting eventyret tilbake til sprites av folklore gigantene, for eksempel King Arthur og den velkjente Merlin. Den trolldom minner liv som du lytte til historier om gamle. 

På eventyr, vil du nyte eføy filmer sammen med flott utsikt over fyr, som sprer seg ut over rock-strødd viker, bukter og viker. Gjennom bukter er bemerkelsesverdig landsbyer hvor vennlig Parisians bor. Dette Kulturmiljø kan du nyte musikk som tar deg tilbake til sagn og myter av landet, som trommer, harps, fløyter og bagpipes lyd i ørene. 

Ta en camping tur til Languedoc: 
Hvis du nyte naturen, spre dine vinger og fly siden du vil gå gjennom saftig grønn / purplish trasé som fører opp til gamle strukturer. Dette området er sterkt bevoktet av fransk bolig, og å se det du ville vite hvorfor. Strendene er fylt med hvit, pearly sand disse kanalene utover saftig frukt av byen. Scented felt av lavendel lilacs ta deg utover wild Marsh Island hester malt hvitt. Som du leiren på disse grunnlag, vil du nyte smaker av hardfør moden druer. 

Forbi bredt byer nær dette lavishing park er labyrinter av gangveier som tar deg med til noen av Paris' hotteste antikvitetsbutikker. Du har et utvalg av andre butikker også. 

Kaste et telt i Aquitaine: 
Ta en camping tur til Aquitaine vil sette deg på Paris fineste sandstrender rundt. Dette Sunny Beach har en trevl her og der av vingårder som strekning langs fjellet Pyrénées. Stranden har en rekke land som strekker seg over til Spania. Aquitaine er hovedstaden i Bordeaux, hvor landområdet omgir isbreer, dammer, innsjøer og strekker seg til Atlanterhavet. Druer er de mest verdifulle frukter på dette land som vinstokker rundt skog. 

Vendée Camping: 
Hvis du ønsker komfort, avslapping og opplevelse kombinert deretter Vendée Camping er ditt valg. Denne flotte sandstranden området gir deg golfbaner, museer, dyrelivet, monumenter, og mer. Du kan nyte surfing etterfulgt av et besøk på en av de vakre arenaer rundt Paris. Hvis du liker havet dykking, deretter Vendée er stedet å leiren. Vendée ligger sentralt vest for Frankrike. Områdene surround Atlanterhavet Bay og strekker på den sørlige-øst deler av departement i Frankrike. 

Vendée samtidig som et battleground, ennå i dag den vakre området er en fredelig vann i massevis haven. Mont Mecure er Vendée høyeste punkt strekker seg opp til 935 meter og over 285 miles. Rundt Vendée områder mange turister, industri, jordbruk, og behandlet mat utgjør for miljøet. Campingplassen på Vendée imidlertid er en av de mest populære eventyr. 

Langs kulturelle grunnlag av Vendée er hundrevis av miles av sandstrender som strekker til dune kantene rundt mildt klima, Pinewood, og så videre. På den sørlige delen av stranden er Paris naken regionen. Den naken strender er på Pointe d 'Arcay sør for den vakre La Faute sur Mer.

På ferie i Paris

Ta turer til Paris kan være svært lærerik og hyggelig også. Når du tar en tur de allerede er planlagt for deg og noen ganger har du en guide for å fortelle deg om hvert stopp du gjør underveis.

En av de viktigste stopper du kanskje på en tur er La Louvre. Ta en tur rundt på utsiden og du vil se så mye du vil når du kommer inn. Innkalling fontenen står helt foran inngangen med walkway gå rundt. Inne i La Louvre, vil du kunne se en og bare La Pyramid. Sjekk ut form. Om natten når det er, alle lyses opp vil du se skjønnhet du aldri vil glemme. Ser ut av Louvre du kan se Buran statuer i Paris Royal.

Gå inn i Pyramid og du vil se svingete trapp som går rett til topps. Få en hårklipp mens inne på en av de mange Salons.

Besøk Palasis Royal og se de vakre fontenen Le Jardin des Tuileries. Place de la Concorde er i samme område. Besøk dem på kvelden og se den vakre fyr og fontener rundt dem. En annen flott sted å gå er Les Champs-Elysees om natten, der en archway står med trær lining begge sider av gaten til inngangen; ride et tog eller kjøre gjennom hvelv.

Vil du se den berømte Montmarte Cabaret av Moulin Roughe. Det er en stor bygning med stor vindmølle sitter på rood.

Du kan også besøke Paris fra himmelen med flying over Seinen Elv. Se de fantastiske utsikt over hustak. Ta en båttur nedover elven og se Passer Elle des Arts kjent som Lover's møtested. Utsikten nedover elva er ute av denne verden med alt lyser opp tegning alles oppmerksomhet. Eiffeltårnet ligger på Seinens River i tillegg og da passerer du kan nyte de mange fontener rundt det.

Når du tar din tur nedover elva varsel vannet nivå, er det 30 meter nedenfor veien. Elva er lined med vegger av stein med eføy økende gjennom på steder; veggene har jern ringer hengende på veggene til å representere det siste aldre. På hver side av elva, er det mange trær og busker og opp på gata flere trær å se over elva. Det er 32 bruer krysset over Seinen River med gamle bygninger og riverboats mellom dem. Se på vannet mens du tar din tur nedover elva og merker de vakre fargene som kommer fra bygninger og trær med enkelte hager her og der.

Paris er hovedstaden i Frankrike og er over 2000 år gamle sittende på en øy utenfor Seine River. Øya er 233 miles fra den engelske kanal.

Har du noen gang ønsket å se de L'Hotel de Cluny i Notre Dame-området? Hotellet ble bygget for å huse de munkene når kommer fra Cluny til å besøke hovedstaden. The L'Hotel de Cluny ble omgjort til et museum i 1844 representerer Medieval France.

Stå utenfor og se på de vakre kryss-vinduer foran og den andre er gjort i gotisk stil. Inne i hotellet, vil du se mange tapestries gjort i det 15. og 16. århundre

Besøk den store Chapel mens på omvisning i Seine River. Inni Chapel, vil du se mer tapestries av Lady og enhjørning av det 16. århundre, som vil inspirere deg til å lære mer om Paris.

Reise på restauranter og museer i Paris, Frankrike 

Hvis du planlegger en tur til Paris, hvorfor ikke ta en titt på listen over restauranter, museer, og mer på nettet. Til slutt kan du sjekke ut et veldig flott og vakkert område i Paris til området ser. Når av fint område å gå i Frankrike, Paris er den store Seine River, som er en middag cruise. På turen vil du nyte en flott tur rundt Paris farvann, som du nippe på et glass champagne. Nyt cheese puffs med et glass Paris fineste vin også.

Når du først bord på skipet, vertsdatamaskinen greets deg og ved ankomst, blir du behandlet med opp mest prioritet. På forsiden av skipet er en fabelaktig tabellen, som verten vil sete du og din familie. Ved bordet, vil du nyte et godt måltid. Hele tiden at du er om bord blir det musikalsk program som en fiolinist og vokalist, dette vil bli holdt under et glasstak slik at du kan nyte en middag og dans i månen lys som skipet flyter nedover elva

Hvor mye koster cruise koste?

Denne fantastiske cruise er bare 186.05 USD. I tillegg tar det ca 4 timer tur / retur. Det avviker fra Eiffeltårnet og går til Finansdepartementet, og så tilbake til Eiffel Towers. Når den går den går ned til venstre i bank og tilbake, går den på høyre side av banken sørge for at du ser alle ting å se på dette lurer cruise.

Den cruiserederi består av glass, som gjør sightseeing i Paris en fantastisk opplevelse ombord dette skipet. Båten går til støv mørke gjør alle lysene skjønt ut cruise en fantastisk utsikt.

Om diner menyen:

De fineste kokker i Paris forbereder middagen for deg. Den kokker forberede en rekke delikate delights som passer din smak.

Hvordan vet jeg om Paris er for meg?

Paris er en av de mest fremragende land i verden. Paris kan du nyte mange opplevelser, inkludert 25 år, som du kan nyte på bryllupsreisen. Selv om du feirer bursdagen din, vil du nyte Merkedag hendelser.

I landet, har du mange alternativer for å reise, sightseeing, feasting og mer. Paris er en av de mest likte historiske arenaer, slik at det er en av verdens populære land å besøke.

Paris har de fineste hoteller og flotte restauranter å velge fra, men vil du kanskje besøke din lokale reisebyrå eller kanskje til og med komme på Internett for å sjekke ut alle de fantastiske tingene du kan se mens besøke Paris. Den informasjonen du samler vil hjelpe deg med å se hvorfor besøker Paris er for deg.

Hvordan velge flere hotell i Paris:

Paris har enkelte hoteller utenfor byen, som inkluderer Courtyard Charles. Hotellet er et fire stjerners etablering. Nær hotellet er en pendelbuss, som du kan reise rundt i byen. Hotellet har en flott restaurant også, men vurderinger si at måltider er litt på kostbare side. Likevel har du en utmerket kvalitet på franske retter å velge. Hotellet har en enestående verdi, som administratorer er vennlige. De Gaulle er en av Paris' courtyard Charles hotell i nærheten av flyplassen. The staff at front desk er hjelpsom og vennlig, som gjør dette hotellet en av de hyggeligste etablissementer i Paris. Du har også en pendeltrafikk i nærheten av hotellet, som du kan ta en halv times reise for så lite som 5 Frankrike Euros dollar. Det er en rundtur tjenesten.

Hvordan velge Museer i Paris

Når du velger museene i Paris som du kanskje vil besøke, husk du har et valg. Du vil kanskje besøke din lokale reisebyrå, eller gå online for å vise museer i Paris. Kilder vil gi deg pamfletter eller bilder å vise.

 

Hvordan velger jeg hvilken museet i Paris for å besøke?

I Paris er det mange museer å se. Disse museene er svært lærerikt og gøy å gå selv. Alle liker Paris museer. Paris gjør besøker museer enkelt, siden du kan bruke transporttjenester, som tar deg til alle områdene du vil besøke i Paris. Ta transport er et valg, siden du vil unngå å få brutt. I tillegg får du ikke frustrasjonen over kjøring. Videre føttene vil ikke slites ned fra vandre gatene i Paris hele dagen.

 

Paris har et utvalg av populære museer, som inkluderer deilige Lacite des screneset del Industries. Museet huser en rekke pedagogiske synspunkter, som utgjør en verden av vitenskap. Den viser vil tour deg gjennom verdensrommet. Du har også et bredt verden ferieturer på datamaskiner som vil ta deg undersjøiske.

 

Paris har en ekstra museum du kanskje har lyst å besøke. Museet Cathedral av de Notre-Dame er et av Paris' fine utstilling atmosfærer. Det de Notre-Dame er en enestående arena der noen av de berømte konserter foregår. Vil du oppleve en utrolig dag som du går gjennom arena som har forlatt et frimerke hele verden.

 

Loire er Paris' pyramide av flotte franske coir av Napoleon. Hvis du nyte kunst og print vil du elske turné gjennom denne enestående museum. Museet er fylt med flott maling av de berømte Mona Lisa. Du kan også vise berømte av gems som egyptisk kunst. Skulpturer av greske og romerske antikviteter også knuse veggene i en av Paris' fremragende museer.

 

Hvordan kan jeg finne historiske museer i Paris?

Hvis du liker historie, ta en tur gjennom museet jødedommen. Museet er fylt med d 'AER' er 'd' hisstoire de Judaisme. Dette museet selv har en del på holocaust og anti Semitism dette fantastiske museet ligger i en vakker herregård slik at du kan nyte museet og se en herregård. Du har mange valg av museer, som bare navnene noen få av de fantastiske etablissementer i Paris, Frankrike. Musée Valentin Haüy er en av Paris' historiske museer. Dette hotellet vil ta deg gjennom historisk øyeblikk som du mottar pedagogiske hefter og stemmene fra eksperter på tekniske presentasjoner og objekter. Du vil lære om utstyr, samt bøker designet til fordel for handikappede. Den kulturer tar deg tilbake til slutten av 1700-tallet.

 

En tur til Paris tar deg gjennom mange flotte opplevelser. Du har et utvalg av museer, hoteller, diners, osv. Hvis du er, vurderer en tur til Paris kontakt med ditt lokale reisebyrå og / eller gå på Internett for å vise bilder av Paris flotteste etablissementer.

 

På den andre siden, kanskje du bare ønsker å vente til du kommer dit og se hva som tilbys deg. Paris har en rekke reisetips tjenester også. Du har valg av taxi, som er fint siden du ikke må gå lange timer, eller kjøre gjennom Paris' tung trafikk.

 

Når du går til disse fantastiske museer sikre at hele familien går de så opplæring for alle, bør vi alle lære om ting de tilbyr oss i disse museene. Når du besøker disse stedene familien vil ha noe å fortelle alle du kjenner om Paris. Paris vil at du skal fylle ut som du er hjemme der så kanskje du vil gå tilbake og gå igjen. Overskriften til Paris er et eventyr.

Billige hotell og flybilletter til Paris

Hva hvis jeg fortalte deg at du kan tilbringe fire netter i vakre Paris for så lite som $ 499? Du kan tro ved første at jeg har mistet meg ennå nettet vil du finne markedsføringskode pakker, reise, super avtaler, kuponger, salg, feriepakker og flere som vil ta deg til Paris for denne prisen. Faktisk, hvis du ønsker å grave i gutters rundt på Internett kan du selv finne en bedre avtale. Hvem vet, Internett åpnet himmelen for deg å fly til priser du har råd.

Hvordan finne billige billetter og tilbud:

Online vil du finne et stort utvalg av Paris pakker. Pakkene vil gi deg en rundtur på den vakre byen av Paris. Avhengig av hvilken pakke du velger, men i enkelte tilfeller vil du bo fire netter på et fint hotell i Paris. I morgen kan du nyte en kontinental frokost på huset.

Hvordan velge pakker for bestilling:

Noen pakker begrense deg. Dette betyr at du ikke kan reise i tid eller dato du velger. Av disse grunner du vil bestille fremover.

Hva får jeg med mitt pakken?

Det avhenger igjen på pakken du velger. Hvis du velger super pakkene må du gå gjennom detaljene. Husk super-pakker kan ha ekstraavgifter påløper. Du vil se etter surcharges. I noen tilfeller reisebyrå vil belaste deg ekstraavgifter på dagene du reiser. For det meste du vil ha hotell, aktiviteter for å nyte, måltider og airfare dekning.

Pakkene selges kan også omfatte skatt på airfare og andre avgifter. Flyplasser er nå lading skatt på Sikkerhetsrådet for å dekke 11 september ildprøve. I tillegg billetter kan beskattes å dekke innenlandske og utenlandske kostnader. Grunn av den ekstra avgifter kan det være lurt å laste ned og skrive ut kupongtilbud til deg online.

Hvordan finne kuponger:

Besøk reise som tilbyr super avtaler til Paris. Se deg rundt på området for å finne kuponger. Du finner 20% ferie kuponger, 20% dining kuponger, og så videre. I tillegg kan du kjøpe passerer nettet, som vil spare deg for penger og tid. Den passerer gi transport og / eller transport og museum besøk.

 

Når du kjøper pakker imidlertid noen avtaler tilby deg gratis passerer. Pass på at du pakker avtale ikke inkluderer allerede dagen passerer. I tillegg må du sørge for at pakken du velger, får du tid til å streife omkring rundt Paris mens du bruker et døgnkort. I noen tilfeller, pakkene dine vil ikke allot tid til ikke-tour guide besøk. Oppsummert når du kjøper pakker i de fleste tilfeller en tur guide tar deg rundt i byen.

Hvordan legger jeg til statister i pakken?

Du kan legge til statister til pakken din. De fleste reiser nettsteder tilbyr alternativer. Du velger hvilke alternativer, bestilling, og så videre.

Noen steder på nettet gir deg velge ekstra sightseeing, transfers, jernbane og mer.

Hvilke typer super avtaler bør jeg vurdere?

Det kommer an på budsjettet og dine lidenskaper. Hvis du vil bruke seks netter i London, vil du finne super avtaler online for så lite som $ 499 per pakke. Hvis du ønsker å tilbringe tre netter i Roma, finner du handler på nettet for så lite som $ 599.

Hvis du ikke er forberedt på å reise en gang vil du finne nettsteder som tilbyr deg muligheten til å vinne en gratis tur til Paris. Kanskje du kan gi informasjon, seier turen og bare betale skatt for å bo et par netter i Paris.

Romantisk ferie til Paris

Når du vil ha noe å gjøre, og vil komme unna slik at du og din kjære en kan være alene, hvorfor ikke dra på cruise i Paris. Den Cruises i Paris inkludere herlig glass skip. Ombord i skipet, vil du nyte naturen på sitt beste, så vel som fine vin og servering.

Du kan nyte en romantisk cruise for to av dere. I tillegg vil du ikke ha en bugging deg, eller ringer deg inn i arbeidet. Nyte fred og ro på Paris cruise.

Hvordan velger jeg cruise i Paris?

Paris har et cruise i retning Bateaux Parisians. Det er et cruise for to. Transport inkorporert i denne pakken henter deg på hotellet, så du vil ikke ha stress ut. Når ombord på skipet vil du nyte en fantastisk tid ved bredden av Seine River. Middagen cruise laget for å antennes romantikk tar deg gjennom et magisk eventyr. Du har fire fantastiske timer å tilbringe sammen, gjør ikke annet enn å nyte den magiske cruise ombord Paris vakre cruise rutefly.

Fortell meg mer om Paris Cruise:

Du begynner på venstre side av Riverbank på Seine River. Du starter ved Eiffeltårnet og mens de er på cruise vil du se, wonderful områdene av Paris på det beste. Mens du kjører vil du nyte Paris kule lyses opp tårnene, bygninger, gater og så videre. Som du cruise på glass båt du vil bli underholdt av noen av de fineste musikere som Paris kan tilby deg en solo fiolinist, og den flotte kvinnelige fotballspiller. Glasset båt gir deg muligheten til å vise de kule farvann i Paris, nyter undervannsoperasjoner livet.

Du vil også bestå av Notre-Dame, den Louver Rose, og du vil passere under noen av Paris' fantastiske broer. Når du bord dette skipet, den beste vertskapet bor i Paris vil være vert deg. Verten vil seat deg rundt runde bord, plasserer du foran skipet. Her blir du servert de beste vin og champagne.

Hva skjer på slutten av cruise?

På slutten av Romantic cruise, vil flykte til Lido vises på Champe Elysees. Her vil alle få en flott tid. Så snart du går inn alle får en halv flaske champagne. Ikke bekymre deg, siden du har turen tilbake til hotellet. Så, har en flott tid.

Hvordan vil jeg komme tilbake til hotellet?

Du vil bli transportert tilbake til hotellet. Samme fremgangsmåte som når du ble tatt til cruise. Den transporters henter deg, så du trenger ikke å bekymre deg.

Hvis du vil gå til downtown Paris etter turen, kan du ønsker å nyte en romantisk ride på hest og kjerre. Paris tilbyr et stort utvalg av transport; ennå å holde den romantiske stemningen, kan du prøve hest og kjerre ri fra skumring til mørkt.

Når du kommer tilbake til hotellet vil du kunne slappe av i badestamp med den du elsker. Ikke glem lysene de vil opplyse deg om kvelden til max. Bør du også sette på noen lys musikk. Kanskje danse litt før sengetid. Men du bestemmer deg, er jeg sikker på at du vil ha et rart kveld. Husk natten er ditt og din kjære ens å vise hverandre den spesielle følelsen du har for hverandre. Derfor må du slå av mobiltelefonen. Lykke til og ha det gøy.

Paris frankrike