Nedlasting
Gratis spill
Hjemmekino

Sykdommer
Apotek
Massasje og spa

Lastebil
Leker

Strand ferie

Alle liker strand ferier! De små kan grave i sanden og plaske i bølgene. De eldre kan svømme, bli brun, feste på standen eller bare slappe av.

Den nysgjerrige typer kan utforske for livet i havet, tidevann bassenger og drift tre. Den varme breezes og naturlige skjønnhet er forfriskende og restorative. Enhver tur, men kan føre til ubehag om du ikke planlegger godt. Her er ting du kan gjøre for å gjøre stranden helligdager enklere, sikrere og mer meningsfylt.

I mange deler av verden, mennesker sjef for deres stranda helligdager i familiens bil. Når du planlegger en reise, det er alltid lurt å gi bilen et godt renhold ut først. Dette vil gi deg mer plass til bagasjen. Lager du glovebox også, med noen få førstehjelp og komfort elementer, for eksempel sunblock, acetominiphen for hodepine, en rull av antacids, noen hoste dråper, og noen bandaids. Ikke glem et par scrunchies eller ponni-tailers for langt hår. Få dekkene sjekkes og erstatte noe som sannsynligvis vil gå flat. Få et olje hvis det får tett. Road turene er ikke mye moro når de inkluderer breakdowns. Og hva du enn gjør, sørg for at du har et kart og et sted å holde det praktiske.

Reiser du med barn er alltid en utfordring. De kan være spesielt glade og utålmodige når de vet de skal på stranden helligdager. Sørg for at de har kjølig vann flasker og sunn snacks til Munch. Prøv en enkel bil spillet å gjøre tid pass. Mange barn som leter etter bokstavene i alfabetet på skilt. Hvis flere mennesker involvert kan det være ganske morsomt.

Med beach helligdager spesielt, er det alltid et behov for å gi huden sikkerhet. Vær spesielt forsiktig med å være i solen for lange strekninger på tiden 10:00 til 4:00 Bruk sunblock med høy SPF vurdering og erstatte den etter får våt eller tørking av med håndkle. Inn håndkleet du kan gjøre en forskjell også. Tykke håndklær få tunge og har en tendens til å felle en masse sand. Du finner du liker tynne håndklær på stranden. Bruk solbriller for å beskytte øynene og en slags fots beskyttelse for å holde føttene blir brent på den varme sanden.

Med litt forberedelse din stranden helligdager kan være hyggelig og problem-free. Når du kommer hjem vil du bli avslappet, uthvilt og klar for arbeid. Ta et minutt til å pakke ut og få vaskeritjeneste går. Det vil ikke hører til ungene blir shouting "Når kan vi gå på stranden helligdager igjen?"

Strand ferie